Moord in het theater vandaag voorgesteld aan de pers

Op 10 januari gaat "Aspe. Moord in het Theater!" in première in Brugge. Er volgt een lange reeks voorstellingen in Antwerpen en een tour doorheen de Vlaamse CC's. Al is het doek gevallen over de televisieserie, niet getreurd... Succesauteur Pieter Aspe sloeg de handen in elkaar met regisseur Frank Van Laecke en theaterproducent Uitgezonderd. Theater!  Natuurlijk vertolkt niemand minder dan Herbert Flack de rol van hoofdinspecteur Van In. Vandaag stelt de producent de cast voor in Theater Elckerlyc. Regisseur Frank Van Laecke koos voor ronkende theaternamen zoals Jan Schepens, Peter Van de Velde, Niels Destadsbader, Kadèr Gurbuz, Bob De Moor, An Vanderstighelen, Debbie Crommelinck en Frans Maas. De aanwezige pers maakte de fotoshoot mee voor het affichebeeld van deze productie. De cast ontmoette er ook auteur Pieter Aspe.

Producent uitgezonderd. gaat in zee met regisseur Frank van Laecke en een Vlaamse topcast.

Regisseur Frank Van Laecke zal deze productie regisseren en selecteerde een indrukwekkende cast voor deze spannende theatervoorstelling. Natuurlijk behoort de rol van Hoofsinspecteur Van In voor eeuwig en altijd Herbert Flack toe. Daarnaast krijgen we Niels Destadsbader als Inspecteur De Swaef. Niemand minder dan Peter Van de Velde vertolkt de rol van de boekhouder van het theater. Kadèr Gurbuz en An Vanderstighelen vullen het 'theaterteam' aan als respectievelijk theaterdirectrice en ex-medewerkster. Bob De Moor is de theatertechnicus. Ook Jan Schepens waagt zich aan de theatertechniek in zijn personage. Frans Maas is Commissaris Van Nuffel en dan zien we nog Debbie Crommelinck aan het werk als de mysterieuze illusioniste...

Spannend verhaal met de kwaliteitsstempel van Pieter Aspe

Geen succesvolle voorstelling zonder een sterk, spannend, straf verhaal… Pieter Aspe waakt alvast op de theaterbewerking van deze voorstelling. Het resultaat is een spannende misdaadvoorstelling... De eigenzinnige hoofdinspecteur Van In wordt schiet meteen in actie nadat een moord is gepleegd.  De schok bij het publiek en de theatermedewerkers is groot, maar een aantal van deze medewerkers weet meer ...

Na de succesvolle boeken en de populaire VTM-reeks komen de bekende personages van Pieter Aspe voor het eerst tot leven in het theater. Het publiek heeft een essentiële rol om de moordenaar te ontmaskeren en de zoektocht naar de dader zal zich niet alleen beperken tot de scène. Grenzen tussen fictie en realiteit vervagen in deze spannende voorstelling met onverwachte wendingen.

Praktische Info

Aspe. Moord in het theater!  gaat in première op 10 januari 2015 in, hoe kan het ook anders, Brugge (Stadsschouwburg) . Vervolgens speelt deze voorstelling van 16 januari tot en met 1 februari in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Tickets zijn te reserveren via www.elckerlyc.be, waar tevens de volledige speellijst op te vinden is. Er zijn tevens VIP-arrangementen en groeps-pakketten te boeken. Tickets kunnen ook telefonisch besteld worden.  Voor de voorstellingen in Antwerpen op 070 691 002.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Aspe
Datum: 
10 januari 2015
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

Meer over