Vanaf maandag 30 oktober is het MTV News dagelijks te zien vanuit Kopenhagen. Op donderdag 2 november vinden daar de MTV Europe Music Awards plaats. Voor één dag is Kopenhagen het centrum van de wereld. MTV presenter Otto Jan gaat de hele week op zoek gaat naar alles wat Kopenhagen zo bijzonder maakt. Is de Deense hoofdstad klaar voor al die aandacht? MTV News neemt je mee backstage, laat de gruwelijkste feesten zien en brengt elke dag de actuele feiten rondom de show.

Kopenhagen, Denemarken
Denemarken is het land van Lego, hotdogs en de kleine Zeemeermin, het is het land van Jon Dahl Tomasson en van blonde vrouwen. Donderdag is Denemarken het land van de MTV European Music Awards 2006! Denen zijn de gelukkigste mensen ter wereld en 60% van de Denen woont in en rond Kopenhagen. Met andere woorden: vrolijke boel daar. Otto Jan gaat op zoek naar de kleine zeemeermin, is benieuwd of hij in Kopenhagen moet gaan wonen en onderzoekt wat er in aanloop naar de MTV Europe Music Awards 2006 allemaal gebeurt om en rond The Bella Center en het Rådhuspladsen, waar het evenement plaatsvindt. Kijk mee waarom het grootste Europese muzikale spektakel dit jaar in Kopenhagen neerstrijkt.

MTV Europe Music Awards 2006
Superster Justin Timberlake is de host van de 13e MTV Europe Music Awards vanuit de Deense hoofdstad. Behalve de awardceremonie live vanuit het Bella Center en het Rådhuspladsen in Kopenhangen presenteren, treedt Timberlake ook op tijdens de show. Eveneens Muse, Nelly Furtado, Keane, The Killers, P Diddy, Snoop Dogg en Rihanna zullen optreden tijdens de MTV Europe Music Awards 2006.

MTV News vanop de MTV Europe Music Awards 2006 in Kopenhagen: van maandag 30 oktober tot donderdag 2 november elke dag vanaf 18.00 uur elk uur op MTV.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: