De Sint is terug naar Spanje en de gezelligste maand van het jaar is ingezet. Tijd voor Vitaya om de kijkers warm te maken voor de kerstperiode. Want geen kerst zonder een vleugje christmas spirit op het kleine scherm. Vitaya zorgt vanaf vandaag, 10 december, voor romantiek en gezelligheid met de mooiste kerstfilms en start op kerstdag met de hartverwarmende Amerikaanse succesreeks This Is Us.

Vitaya is bezig aan zijn beste jaar ooit, en kreeg zelf ook een vervroegd kerstgeschenk: de zender is de voorbije maanden ook 's avonds de best bekeken vrouwenzender van Vlaanderen geworden. Bij de doelgroep vrouwen 18-54 is Vitaya op dagbasis al jaren marktleider met een marktaandeel van 8,4% (VR 18-54). Elke maand bereikt Vitaya twee derde van de Vlaamse vrouwen tussen 18 en 54 jaar (66%). Maar ook het avondblok (17-24) doet het dus sinds september beter en beter, en heeft de voorbije weken 6,6% marktaandeel. Eén van de hoogtepunten blijft het eigen format Een Frisse Start met vtwonen! met Sieg De Doncker en Ozanne en Guillemine Mertens. Zij doen het uitstekend en halen gemiddeld 120.000 kijkers en een marktaandeel van 8,4%.

VITAYA VERWENT MET DE GEZELLIGSTE KERSTFILMS VANAF 10 DECEMBER

Om de kijkers helemaal in kerststemming te brengen, zendt Vitaya vanaf vandaag, 10 december, heel wat romantische kerstfilms uit. A Christmas to Remember met Cameron Mathison bijt vandaag de spits af om 20.40. Verder kunnen de kijkers de komende weken ook nog genieten van Christmas Note met Jamie Lynn Sigler (the Sopranos), Flight for Christmas met Mayim Bialik (The Big Bang Theory), Every Christmas Has a Story met Lori Loughlin (Full house), Christmas in the Air met Catherine Bell (Good Witch), A Nutcracker Christmas met sprookjesachtig ballet en een echte royal romance met A Prince for Christmas. En ook aan klassiekers zoals The Holiday met Kate Winslet, Cameron Diaz en Jude Law en The Family Stone met Sarah Jessica Parker, Dermot Mulroney en Rachel McAdams wordt gedacht.

NIEUW: THIS IS US MET MANDY MOORE, MILO VENTIMIGLIA EN STERLING K. BROWN

Vitaya pakt op kerstdag uit met de hartverwarmende dramaserie This Is Us. De eerste aflevering van de Golden Globe- en Emmy-genomineerde reeks wordt uitgezonden na de kerstfilm op dinsdag 25 december om 22.10. De regisseur van de serie is Dan Fogelman, die eerder al verantwoordelijk was voor Crazy Stupid Love met Ryan Gosling en Emma Stone. En ook in This Is Us pakt hij uit met een sterrencast.

Eén van de hoofdrollen is weggelegd voor Sterling K. Brown, bekend van Army Wives. Zijn rol als Randall in This Is Us leverde hem een eerste Golden Globe en een tweede Emmy op. De andere hoofdrollen worden vertolkt door Mandy Moore, die op jonge leeftijd haar sporen al verdiende met films als A Walk to Remember en Chasing Liberty. Haar tegenspeler Milo Ventimiglia is vooral bekend om zijn rol als Jess in Gilmore Girls en van de superheldenreeks Heroes.

18 miljoen mensen op de wereld delen dezelfde verjaardag en This Is Us vertelt het verhaal van drie van hen. Kate (Chrissy Metz) vecht al van kinds af aan met overtollige kilo’s, Randall (Sterling K. Brown) groeide als donkere jongen op in een blank gezin en Kevin (Justin Hartley) fladdert van de ene vrouw naar de andere. Op hun 36ste verjaardag nemen ze alle drie een radicale beslissing.

De serie speelt continu met de tijd en wisselt het heden af met de jaren tachtig, daar verwacht het jonge koppel Jack (Milo Ventimiglia) en Rebecca (Mandy Moore) een drieling. Mandy Moore speelt zowel in het heden als in het verleden Rebecca en moet steeds een drie uur durende transformatie ondergaan zodat ze ook de rol van de ‘oude’ Rebecca op zich kan nemen.

Mandy Moore: “Ik vind het geweldig dat ik de kans krijg om dit personage als 25 en als 68-jarige te spelen. Dus ik onderga die ellenlange transformatie met plezier.”

THIS IS US: SEIZOEN 1 VANAF 25 DECEMBER ELKE DINSDAG EN DONDERDAG OM 22.10

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over