Violetta Live, een volledig nieuwe concertervaring met Martina Stoessel bekend van de hitserie Violetta op Disney Channel komt naar Paleis 12 in Brussel op 14 maart 2015.

Martina Stoessel (Violetta) zal samen met andere leden van de cast, dansers en een fantastische live band op het podium staan. Samen zullen ze de meest populaire liedjes uit seizoen 1, 2 en 3 brengen. Dit gecombineerd met ongeloofelijke set en lichtontwerpen, een indrukwekkende choreografie en sensationele kostuums wordt Violetta Live een unieke concertervaring voor alle Violetta fans.

In september 2013 ging het eerste concert van de tour Violetta In Concert door in Asunción, Paraguay, waarna zij verder reisde naar Europa met 62 optredens in 15 steden in Spanje, Italië en Frankrijk. Met bijna één miljoen verkochte tickets en meer dan 200 shows in 12 landen kreeg de tour niet zo lang geleden een vervolg in België op 23 augustus 2014 met een exclusieve concert special bij Kinepolis. Dit was een unieke kans voor de fans om een kijkje te nemen achter de schermen van deze live concerttour met hun populaire ster ‘Violetta’ en alle beschikbare bioscoopzalen waren dan ook in een mum van tijd volledig uitverkocht.

Nu het filmen voor het derde seizoen van de televisieserie is begonnen, kan Violetta met recht een hitserie genoemd worden. Over de hele wereld zijn kijkers in de ban van de dramatische wendingen in het tienerleven van de dansende en zingende Violetta die alle uitdagingen aangaat die het leven van een getalenteerde tiener met zich meebrengt. De serie Violetta vertelt het verhaal van een meisje dat onlangs is teruggekeerd naar haar geboortestad Buenos Aires na vele jaren in Europa te hebben gewoond. De serie is nagesynchroniseerd in 15 talen en heeft inmiddels meer dan 40 miljoen kijkers sinds de start van de serie.

Naast de grote populariteit van de televisieserie, kent Violetta ook succes met allerhande merchandising waaronder kledij, briefpapier, accessoires, beautyproducten, speelgoed, elektronica, boeken en tijdschriften. De verkoop van meer dan drie miljoen boeken en één miljoen dagboeken alleen al in Europa, het Midden-Oosten en Azië geven de populariteit van de serie aan. De cast van Violetta heeft ook meerdere platina platen mogen ontvangen met meer dan twee miljoen verkochte cd’s wereldwijd. Daarnaast is Violetta wereldwijd meer dan 350 miljoen keer bekeken op YouTube.

Meer informatie vind je op de website www.disney.be/violettaLive.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Violetta Live
Datum: 
14 maart 2015
Locatie: 
Paleis 12, Brussel

Reservatie:

Meer over