In de tweede aflevering van het humoristische 2BE-programma Lookalikes op maandag 2 november 2015 gaat reportagemaker Piet De Praitere opnieuw op pad en leert hij een andere kant kennen van Vincent Van Quickenborne, Niels Albert, Willy Sommers en Slongs Dievanongs.

Vincent Van Quickenborne op stap met kortrijkse vuilnismannen

Zo loopt Piet mee met de Kortrijkse vuilnismannen waaronder Vincent Van Quickenborne of beter gezegd: z’n dubbelganger Geoffry Neirinck. “Ik ken niet zo veel van politiek… Ze kunnen het allemaal gewoon goed uitleggen. Het schijnt wel dat Van Quickenborne homo is”, aldus Geoffry.

Niels Albert verkoopt waterbedden en verdient extra geld met drugs

Piet ontmoet ook de ‘Lookalike’ van Niels Albert: Kurt Rigolle, waterbeddenverkoper en drugsbaron in bijberoep. “Niels Albert? Da’s een janet. Veldrijden is een sport voor janetten”, vertelt hij aan Piet wanneer die hem aanspreekt over zijn gelijkenis.

Willy Sommers aan de slag als hartchirurg

Piet gaat ook in Mortsel op consultatie bij Willy Sommers of toch bij z’n ‘dubbelganger’: hartchirurg Ricus Janseghers. “Ik ben zo eenzaam zonder jou… maar dat is ook wel het enige liedje dat ik van Willy Sommers ken”, weet dokter Janseghers te vertellen.

Slongs Dievanongs wil stewardess worden

Tot slot bezoekt Piet de flamboyante Katrien Rypers, een stewardess-in-opleiding, de ‘dubbelgangster’ van Slongs Dievanongs. Katrien heeft maar weinig mooie woorden over voor haar bekende wederhelft: “Ik vind haar een tikkeltje ordinair en ze gedraagt zich als een kind van 16 jaar”.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: