Zeventien jaar nadat ze samen 'We Nemen Elkaar Zoals We Zijn' als single uitbrachten, is er met 'Kom In Mijn Armen' eindelijk een nieuwe duet single vanChristoff & Lindsay. Christoff koos het duet met zijn zus Lindsay als derde single uit z'n gouden album'Christoff & Vrienden 2'. Voor de clip van ‘Kom In Mijn Armen’ deden Christoff & Lindsay een beroep op hun fans. Via een oproep in de media werd er gezocht naar leuke foto’s waarbij mensen elkaar in de armen vallen.

"De oproep was goed voor een stormloop aan positieve reacties, het was dan ook onmogelijk voor de regisseur om alle foto's in de clip te verwerken, maar ik denk dat veel fans zichzelf wel gaan herkennen", aldus Christoff. "Niet alleen onze fans passeren de revue, ook onze ouders en grootouders komen in de clip voor en als je goed kijkt, zie je misschien nog wel een bekend gezicht", voegt Lindsay er mysterieus aan toe.

HIER kan je de clip van 'Kom In Mijn Armen' van Christoff & Lindsay bekijken.

Op zaterdag 26 oktober brengen Christoff & Lindsay uiteraard ‘Kom In Mijn Armen’ tijdens het grote concert ‘Christoff & Vrienden XL’ in de Ethias Arena te Hasselt. Ook Rob de Nijs, De Romeo’s, Corry Konings, Belle Perez, Robby Longo e.v.a zijn van de partij op dit unieke, eenmalige grootse live concert van Christoff. Tickets en info over ‘Christoff & Vrienden XL’ kan je vinden op www.christoffenvrienden.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: