Sinds het verhaal in The Voice Van Vlaanderen heeft Lisa Van Rossem nog niet stilgezeten. Haar eerste single ‘Strangers With A Memory’ werd alvast goed onthaald door het publiek, de zangeres gaf verschillende geslaagde optredens, ze presenteerde voor het eerst het stadsfestival Marktrock Vilvoorde, ze werd aangekondigd in de nieuwe ‘Winterrevue' van Stany Crets, etc…

Ook The Voice-coach Bart Peeters betrekt Lisa waar hij kan bij allerhande muzikale projecten. Zo nam Bart Lisa dit najaar mee naar de 'Radio 1 Prince Sessies' in Het Rivierenhof. Samen brachten ze een eigen versie van ‘Purple Rain’ als eerbetoon aan de muzikale grootheid Prince. Het publiek bekroonde Bart en Lisa met een staande ovatie.

Enkele weken geleden werd bekend dat Bart nog een stuk verder gaat in zijn engagement voor zijn 'poulain uit The Voice'. Op vraag van het productiehuis MARMALADE componeerde Bart de soundtrack voor ‘Allemaal Familie’, de debuutfilm van regisseur Dries Vos. Voor de officiële soundtrack dacht hij meteen aan Lisa. Lisa trok de studio in en het prachtige ’Slow Songs’ werd geboren. ‘Slow Songs’ is dan ook meteen de nieuwe single van Lisa en is verkrijgbaar sinds vrijdag 25 november 2016.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over