Om productionele redenen wordt Video Games Live™ verplaatst naar Stadsschouwburg Antwerpen (Theaterplein 1, vlakbij winkelstraat Meir). Datum en aanvangsuur blijven behouden. Dit zal de beleving voor bezoekers nog levendiger en spectaculairder maken! In de Stadsschouwburg zit je dichter bij het podium en geniet je vanuit je pluchen zetel nog beter van Video Games Live™.

Hoe gaat dit praktisch in zijn werk voor de tickethouders?

Kaarten voor de Lotto Arena zijn niet langer geldig. Iedere ticketkoper zal van Teleticketservice zijn nieuwe kaart ontvangen, in dezelfde prijscategorie. Deze nieuwe kaarten zullen in de loop van volgende week per mail of post verstuurd worden en Teleticketservice stuurt iedere tickethouder ook een persoonlijke mail of brief hieromtrent.

Wie dit evenement liever niet in de Stadsschouwburg wil meemaken, kan contact opnemen met Teleticketservice op het nummer 070/345.345 (max. € 0,30/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (€ 0,45/min.) en zal zijn tickets terug betaald krijgen.

We zijn er echter van overtuigd dat je dit evenement, als muziek- en gamesfan, absoluut niet wil missen. We wensen je alvast een onvergetelijke avond toe!

Video Games Live™ wordt een unieke ervaring waarbij je de opwinding van een rockconcert beleeft samen met de kracht en de emotie van een orkest in een unieke games-setting. Door de synchrone hightech-videobeelden, de futuristische lichtshow, special effects en de interactiviteit zal deze bijzondere avond je nog lang bijblijven.

TICKETS & INFO

Tickets voor Video Games Live in de Stadsschouwburg zijn vanaf heden beschikbaar bij Sherpa op het nummer: 0900 84 007 of online via - deze link

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Video Games Live
Datum: 
30 oktober 2014
Locatie: 
Stadsschouwburg Antwerpen

Reservatie:

Meer over