Sinds geruime tijd brengt ARS Home Entertainment in samenwerking met VTM én met Studio’s Amusement de dvd’s van Vlaanderen’s populairste soap ‘Familie’ op de markt.

Vanmiddag om 18 stelt Familie-actrice Vicky Versavel in Surfer's Paradise in Knokke-Heist de langverwachte 'Familie 4' dvd voor aan de pers en het publiek.

Vanaf donderdag 20 juli ligt 'Familie 4' als dubbel-dvd exclusief in de winkels van Kruidvat (www.kruidvat.be). Op 'Familie 4' kan je kijken naar de hoogtepunten en slotafleveringen van seizoen 7,8 en 9. Als toemaatje staat op deze dubbel-dvd de 'making of van de Hilton Familie special', 'Medialaan 1', achter de schermen van Familie in het buitenland en natuurlijk de gesmaakte interactieve Familie quiz. Voor de inleiding van deze nieuwe Familie dvd zorgen Maarten en Leen uit de tv-serie.

Actrice Vicky Versavel - Brenda uit Familie - stelt niet alleen de seizoenen 7,8 en 9 van de soap voor, ook zal de actrice voor het eerst zelf op een surfplank gaan staan. Dat Vicky Versavel een sportieve madam is wisten we al maar voor het eerst gaat ze surfen en dat is een nieuw gegeven.

Wie 'Familie 4' koopt krijgt een gratis en uniek Familie strandlaken,bij Kruidvat, uiteraard zo lang de voorraad strekt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: