14 jaar Versuz in cijfers : 25.000 uren muziek, 2.000.000 liter bier en 100.000 portie frieten

Al 14 jaar lang is Versuz dé club in België en ver daarbuiten. En 14 jaar lang, elke weekend feest…dat geeft enkele indrukwekkende cijfers. 2.400.000 bezoekers, verspreid over 728 weekenden genoten van 8.000 DJ sets, goed voor 25.000 uren aan de beste muziek en vibes. En wie Versuz denkt, denkt ook aan het nodige spektakel in de club. Daarvoor zorgden alvast 218.400 kg CO2 en de ruim 70 dansers en danseressen die de afgelopen 14 jaar de nodige sfeer in de club wisten te brengen. En wie danst, die krijgt dorst en honger. Over de afgelopen 14 jaar schonken de meer dan 2.500 personeelsleden ruim 2.000.000 liter bier en verorberden de gasten ruim 100.000 porties frietjes van de interne frituur … .

Meer dan ooit de beste club van het land

Versuz heeft zich door de jaren heen steeds blijven vernieuwen, letterlijk en figuurlijk. Tweeënhalf jaar geleden opende de gloednieuwe VERSUZ³ zijn deuren op de site van de Grenslandhallen. Op de site verrees een hypermoderne club van ruim 3.000m2. Al die inspanningen werpen hun vruchten af. Afgelopen maand wist de Hasseltse club een mooie 51e plaats te veroveren in de DJ Mag TOP 100 Clubs. De Hasseltse club bevindt zich daar in aangenaam gezelschap tussen clubs als de Privilège IBIZA en Surrender in Las Vegas. Nooit eerder scoorde een Belgische club zo hoog in deze gerenommeerde lijst.

Nieuwe zaal voor aanstormend DJ-talent

Als klap op de vuurpijl opent Versuz tijdens het feestweekend een nieuwe zaal. De derde zaal van de club, na de mainroom en de Patron R&B Room. De oude skylounge werd verbouwd tot een gezellige ruimte waar aanstormende DJ-talent hun talent kan bewijzen. Het initiatief ging enkele maanden geleden van start op donderdagavond en wordt nu uitgebreid naar zaterdag en met een eigen ruimte. Versuz hoopt zo een platform te kunnen bieden aan jong talent dat op termijn kan doorgroeien naar de Mainroom.

Pirates of Versuz… Let us celebrate:

14 jaar Versuz gaat door onder de naam Treasure Island.

  • Don 05/05: THURSUZ met DJ Regi. Regi zal zoals altijd de pannen van het dak draaien.
  • Zat 07/05: SATURNIGHT met DJ Klingande. Klingande ken je ongetwijfeld dankzij zijn monsterhit ‘Jubel’. Hij zal ons verwennen met zijn zomerse muziek en deephouse-beats.
  • Mon 09/05: MONNIGHT met DJ Funktastix. Afgelopen zomer is dit duo doorgebroken met hun debuutsingle ‘Short Time Love’. Het dj-duo zal ongetwijfeld het feestweekend afsluiten met een knaller van formaat.

Check www.versuz.be voor meer info

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over