Wat gebeurt er wanneer een beroepswielrenner de strijd bergop aangaat tegen een postbode uit Geraardsbergen? Klein detail: ze rijden de race op elkaars fiets. Wat als Miss België zich meet met de Belgische kampioen houthakken? Zij met een kettingzaag en de houthakker met zijn vertrouwde handzaag. Wie legt als eerste een boom om? Kunnen 60 scouts een echte graafmachine verslaan? Is een racepiloot sneller dan een windhond? En gaat een 2 pk’tje rapper dan 2 paarden?

Spitse en geestige duels tussen mens & machine, mens & dier en tussen professional & leek zijn de rode draad vanVersus, een nieuwe entertainende show die VTM samen met Kanakna Productions produceert.

In elke aflevering van Versus worden 8 dynamische duels uitgevochten, die vooraf werden opgenomen op locatie in Vlaanderen of die live in de tv-studio doorgaan. Bijgestaan en aangemoedigd door vrienden, familie of collega’s proberen de Versus-kandidaten in de studio in te schatten wie de duels zal winnen. Hiervoor kunnen ze hun gezond verstand laten spreken of hun buikgevoel volgen. Maar sowieso moeten ze -liefst beredeneerde- gokjes wagen om de eindmeet te halen én om de studio te kunnen verlaten met een mooie geldprijs.

Versus is een nieuw ontwikkeld format door Kanakna Productions/Zodiak Media. De presentatie van Versus wordt later bekend gemaakt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: