Op donderdag 9 december ontvangt James Cooke een soloartiest zoals we er maar weinig kennen in Vlaanderen. James en zijn bijzonder getalenteerde musicalcast nemen Niels Destadsbader en kijkend Vlaanderen mee naar een magische avond op een zolder in Deerlijk. Waar Niels op zijn twaalfde verjaardag zijn eerste echte kus kreeg van Mira. Waar parfum op briefpapier nog bijzonder was. Naar zijn leuke en minder leuke fratsen op school. Naar zijn vroege passie voor de planken. Naar zijn ongelooflijk indrukwekkende carrière, zijn muzikale broer Miguel Wiels en zijn eerste sportpaleis. Maar ook naar zijn broer Kevin en het troosteloze verdriet en de grote vreugde die ze samen al deelden.

"De idee dat men speciaal een musical zou maken voor en over mij, maakte mij best verlegen. En dat gebeurt niet zo snel. Maar alles wat erna kwam was prachtig. Nog eens merçi aan James en zijn hele team. Dit voelde echt aan als een bijzonder verjaardagscadeau."

James De Musical brengt Broadway naar Vlaanderen met een muzikaal spektakel voor jong en oud met maar vooral voor onze eigen Vlaamse sterren: Natalia, Niels Destadsbader, Jani Kazaltzis, Willy Sommers, De Pfaffs, Philippe Geubels, Gert Verhulst en Margriet Hermans. Zij zijn te gast in hun eigen musical waarin ze worden teruggeflitst naar hun kindertijd waar niets al belangrijk was. Naar hun rebelse puberjaren waar alles kon maar niets mocht. Naar ingrijpende momenten waarop moeilijke beslissingen worden genomen. Naar een eerste liefde, die eerste kus, de doorbraak, een onvergetelijke vriendschap. Of een afscheid, een laatste groet, een einde van een tijdperk.

Samen met de beste musicalcast van Vlaanderen, onvergetelijke songs, prachtige podiumacts en geweldige dansers zorgt James De Musical voor hartverwarmende televisie tijdens de wintermaanden. Meer moet dat niet musical!

Vanavond, 9 december om 20.35: Niels, De Musical op Play4 en GoPlay.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: