Rimpelrock voegt een verrassend nieuwe naam aan de affiche toe: Kimburg! Kimburg is het gelegenheidsgroepje van reporters Roeland Geladé en Gijs Ramboer van Radio 2 Limburg. De jonge gasten hebben slechts 1 missie: Kim Clijsters moet weer tennissen! Om dat doel te bereiken, hebben ze het breekbare nummer Als je blijft geschreven, een ode aan hun heldin.

Met hun optreden op Rimpelrock willen Roeland en Gijs een gevoelige snaar raken bij Kim. Wie weet maakt ze dan wel haar comeback dankzij het charmeoffensief van deze heren! Om alvast in de sfeer van Rimpelrock te raken, kan je "Als je blijft" gratis downloaden op de website www.radio2.be/kimburg.

De 6e editie vindt plaats op zondag 12 augustus 2007 op de bekende festivalweide van Pukkelpop, gelegen aan de Kempische steenweg in Kiewit-Hasselt. De affiche bestaat uit The SoulDivaz (Micha Marah, Afi en Sandra Kim), Benny Neyman ,Denny Christian, Eddy Wally, Laura Lynn , Will Tura , Vicky Leandros en Helmut Lotti & The Golden Symphonic Orchestra. De presentatie is naar goede gewoonte in handen van Felice.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: