Twee toppianisten, vier kleppers van artiesten en één straffe gastheer: Peter Van de Veire is terug met Sing that song, vanaf zaterdag 6 september op Eén. Met veel vertrouwde ingrediënten, maar ook met verrassende nieuwe spelrondes, elke aflevering een mystery guest uit binnen-of buitenland en opvallend bezoek van ene Marco Tornado, de feestkoning van Vlaanderen. Hij brengt telkens een Nederlandse vertaling van een bekende hit. Het nieuwe seizoen barst meteen goed los met een knetterend duel: Natalia en Paul Michiels versus Slongs Dievanongs en Ludovic Nyamabo uit The Voice.

Maar Peter Van de Veire verwacht nog meer straf talent achter de piano's. Zo krijgen 'Team Florejan' en 'Team Hannes' de komende weken onder meer versterking van Koen Wauters, Bert Verbeke, Karen, Kristel en Josje solo, Brahim, Els de Schepper, Eline De Munck, Stan Van Samang, Loredana van 2Fabiola, Axel Hirsoux, Jasper van Bandits, Ian Thomas, De Romeo's, Christoff, Laura Tesoro, Hadise, Sergio, Do, Gert Verhulst, Axl Peleman, Tom De Man en Mathias Vergels. Dat de beste moge winnen!

Ook nieuw dit seizoen is dat het publiek uit twee vakken bestaat, elk vak supportert voor een team: het team van Hannes of het team van Florejan. De teams spelen voor hun eigen publiek, met als inzet behalve veel muzikaal plezier een Sing that song-cd-box voor iedereen in het publieksvak van het winnende team.

Sing that song: op zaterdag om 20.40 uur vanaf 6 september op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: