2 Fabiola geschrokken: ‘Deze hadden we niet zien aankomen!’

What an amazing party. This was really incredible”, sprak de Zwitserse DJ Bobo na afloop van z’n geslaagde optreden op I love the 90’s - The Party. Voor het 9de jaar op rij, was de Hasseltse Ethias Arena zaterdag opnieuw dé place to be voor de 90’s lovers. “Als organisatie kunnen we alleen maar tevreden zijn met de verjongde publieke belangstelling. Net als de voorbije jaren, waren er meer jongeren aanwezig. Zij hebben de nineties zelf niet meer bewust meegemaakt, maar zijn er wel enorm door aangetrokken. Het feit dat de verjonging zich dus verder zet, stemt ons tevreden”, aldus Kris Bloemen.

Ook op muzikaal vlak was de party opnieuw een hoogvlieger, mede dankzij de inspanningen van DJ Ward. De master of ceremony overtrof zichzelf tijdens z’n hoofdset. “Dit was echt kicken. Ik had gedurende de set van één uur alle animatie afgestemd op de muziek. Het grote podium, de imposante schermen en de totale licht- en beeldshow, zorgde voor iets magisch. Ik moet zeggen dat ook mijn vriend Droidzie weer goed uit de verf is gekomen.

Belgen scoren !

Culture Beat, 2 Brothers on the 4th Floor én Snap! gaven geslaagde optredens, net als de Belgische bands, die het ook goed deden bij het publiek. De battle van Absolom vs Astroline, het Bonzai All Stars dj-collectief en La Luna – die in laatste instantie opgetrommeld werd als vervangster van de zieke N-Trance – waren voltreffers.

Voor 2 Fabiola zangeres Loredana was het dan weer een bijzondere avond. Ze vierde met Patje niet alleen de start van hun 20-jarig bestaan, ze schrok ook behoorlijk toen ze een 2de keer op het podium kwam. “Die aankondiging. Dat was echt in de vorm van een huwelijksaanzoek. Ik dacht ‘oei’. Maar Patje en ik hebben ‘ja’ gezegd en beloofd om nog eens 20 jaar door te gaan met 2 Fabiola. Stel je voor dat het zou kunnen. Waarom niet hé”.

De organisatoren van I love the 90’s blikken nu al vooruit naar volgend jaar, want dan viert de grootste 90’s indoor party van Europa zijn 10de jaargang. “Binnenkort maken we de datum bekend en start de voorverkoop. Wees maar zeker dat het een bijzonder feest wordt, maar voor het zover is, vieren we I love the 90’s nog eens op Tomorrowland, waar we naar goede traditie ook dit jaar weer van de partij zijn”, klinkt het bij de organisatie.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: