Komend weekend is de spannende ontknoping van de Nickelodeon Kids' Choice Awards! Kijk zondag 13 maart om 19.00 uur naar Nickelodeon om te zien welke nationale en internationale sterren in de prijzen vallen! Er zijn dit jaar meer Vlaamse genomineerden dan ooit, zo zijn Dimitri Vegas & Like Mike, Emma Bale, Ian Thomas, K3, Natalia en Niels Destadsbader genomineerd in de categorie Favoriete Ster België. Nieuw dit jaar is de categorie Favoriete Vlogger Nederland en België, met o.a. kanshebbers Acid, BeautyNezz, Enzo Knol en UnaGize.

YouTube-sensatie Joy van het populaire BeautyNezz maakt niet alleen kans op een award, maar ze zal tevens verslag doen van alles wat ze in Los Angeles meemaakt; van de voorbereidingen tot de "Orange Carpet", de spectaculaire show zelf en alle sterren die ze tegenkomt. Amerikaanse sterren Ellen DeGeneres en Chris Evans (o.a. bekend van Captain America) hebben al bevestigd dat ze tijdens de show aanwezig zullen zijn! Ook de nieuwe band DNCE heeft al laten weten dat ze hun hit Cake By The Ocean live zullen gaan vertolken tijdens de show.

Bij de Nickelodeon Kids’ Choice Awards zijn de kinderen de baas en zetten zij niemand minder dan hun favoriete sterren in het zonnetje. Tijdens deze 29ste editie zullen allerlei verschillende stunts, awards en natuurlijk het bekend groene slime niet ontbreken. De show wordt in wordt in meer dan 180 landen uitgezonden. Countryzanger Blake Shelton, bekend als jurylid in de Amerikaanse versie van The Voice, gaat de show presenteren. De presentatie van het Nederlandse deel is in handen van Nickelodeon-gezichten Bart Boonstra en Iris Hesseling. De Kids' Choice Awards zijn zondag 13 maart om 19.00 uur te zien op Nickelodeon.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: