Zaterdagavond nam VAYA CON DIOS in een tot de nok gevuld Vorst Nationaal definitief afscheid van het podium. Een concert dat bulkte van de emoties en een frontvrouw die zichtbaar genoot van de warmte waartoe het publiek had besloten om haar die nog een allerlaatste keer en masse te gunnen.

Halverwege het concert had Vorst al duidelijk genoeg van het zitten en werd het middenplein een ware dansvloer.Tijdens de finale was er geen houden meer aan en kroop het publiek tot op de speakers die voor het podium lagen om Vaya Con Dios na de laatste noot nog minutenlang toe te juichen. Zelden gezien, ook voor la grande dame van de Belgische muziekgeschiedenis die alles al gezien heeft en die zichtbaar ontroerd was. Dani Klein zag dat het goed was.

Sony Music heeft het concert in Vorst opgenomen onder de deskundige leiding van regisseur Hans Pannecoucke en brengt het op 28 november uit als CD+DVD met de titel ‘Thank You All’.De fans kunnen de CD+DVD nu al voorbestellen bij Fnac en BOL.com en het audio album op iTunes.

Om na te genieten van de concerten kan je de ‘best of Vaya Con Dios’ playlists op Spotify en Deezer beluisteren.

Intussen delen fans van over heel de wereld met de hashtag #VCDmemories hun beste herinneringen aan Vaya Con Dios op de officiële facebookpagina van de groep. Surf naar https://www.facebook.com/VayaConDiosOfficial en geniet mee van de mooie posts van fans uit alle landen of deel uw eigen herinnering.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: