Van zondag 11 augustus tot en met donderdag 15 augustus steekt Vanthilt On Tour de grens over met Nederland. In Breda verwelkomt Marcel Vanthilt onder meer wil meemaken, kan inschrijven via www.een.be.

Freek De Jonge, Frans Bauer, Jules Deelder, Kamagurka, Nico Dijkshoorn, de barbiers van Schorem, The Opposites, De Deeldeliers en George Baker. Wie het vanop de eerste rij Omdat een tournee geen tournee is zonder dat je in het buitenland geweest bent, steekt de
zomertalkshow Vanthilt On Tour volgende week de grens over. Van donderdag 11 augustus tot en met zondag 15 augustus slaat Marcel Vanthilt zijn tent op in Breda.

Een hele week lang zendt hij live uit vanop het gezellige Kasteelplein in het hart van de stad, met veel Vlaamse en Nederlandse topgasten.Freek De Jonge, Frans Bauer, Jules Deelder, Kamagurka, dichter en columnist Nico Dijkshoorn alvast aan bij Marcel in de tent. Elke avond is er ook livemuziek, van onder andere The Opposites, De Deeldeliers (Jules Deelder en Bas Van Lier) en George Baker. Meer en de barbiers van Schorem schuiven gasten volgen later.

Gezocht publiek?
Wie erbij wil zijn, kan dat. Volg de karavaan van Vanthilt On Tour en steek de grens over. Inschrijven kan via www.een.be. Marcel Vanthilt en de Vanthilt On Tour-ploeg verwelkomen je graag in Breda.

Vanthilt On Tour: van maandag tot en met donderdag om 21.25 uur op één

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: