Love Boat Baby is de derde single uit het nieuwe album Ushuaia, dat op 10 november 2016 uitkomt. Op het album staan onder andere de zomersingle Ushuaia en de titelsong van Iedereen K3, het nieuwe programma dat sinds deze week van maandag tot en met vrijdag rond 7.50 uur is te zien bij NPO Zappelin op 3. De videoclip van Love Boat Baby werd opgenomen op een oude legerbasis. Studio 100 ging voor de opnames van deze K3 clip op zoek naar figuranten van alle leeftijden.

Meer dan 4.400 kandidaten wilden maar al te graag mee aan boord. Uiteindelijk werden 350 figuranten gekozen. Deze enthousiaste matrozen vormen samen de contouren van een drie verdiepingen tellend schip, met bovenaan in de stuurhut Hanne, Marthe en Klaasje in strak kapiteinsuniform. Love Boat Baby is hier te downloaden via iTunes en de bijbehorende clip kun je hier bekijken via YouTube.

Hanne, Marthe en Klaasje brengen onder andere Love Boat Baby ten gehore in de nieuwe K3 show, waar zij vanaf januari 2017 mee op tournee gaan door Vlaanderen en Nederland.

Tevens is K3 samen met alle andere Studio 100 figuren aanwezig bij het Studio 100 Winterfestival in de Ziggo Dome in Amsterdam, dat op zaterdag 26 november wordt georganiseerd ter ere van het 20-jarig bestaan van Studio 100.

Voor meer informatie ga naar www.studio100.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over