Het werd een tijdje geleden al eens aangekondigd, na een carrière van 45 jaar zullen Nicole & Hugo het vanaf eind 2015 wat rustiger aan gaan doen! Eén van de meest opmerkelijke showbizzparen die ons Vlaamse landje rijk is neemt dan afscheid van het grote publiek, een gebeurtenis die uiteraard niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Gelukkig zijn we zo ver nog niet, Nicole & Hugo zitten momenteel nog vol muzikale plannen en staan wekelijks nog een paar keer op de vele podia in Vlaanderen.

Maar hoewel  het duo pas over anderhalf jaar van hun meer dan verdiende rust gaat genieten moeten we u vandaag toch al aankondigen dat het allerlaatste album van Nicole & Hugo een feit is! De jongste maanden vertoefde het koppel heel vaak in de studio om er samen te werken aan hun afscheidsplaat, “Muziek Is Ons Leven”. En omdat het hun laatste is haalden ze meteen alles uit de kast. Kosten noch moeite werden gespaard, dit moest en zou een pareltje worden!

14 gloednieuwe topnummers die helemaal bij hen passen. Producties en nummers van o.a. Miguel Wiels en Peter Gillis, Lex De Groot, Wim Claes & Gene Thomas, Bart Herman, Sabien Tiels en (misschien wel vreemde eend in de bijt) Ozark Henry. Voor Nicole & Hugo is het hun beste CD ooit geworden, hopelijk denkt Vlaanderen daar binnenkort ook zo over.

En omdat het hun allerlaatste album is pakt het duo meteen ook uit met een stunt die zelden gezien is! Hun gloednieuwe album verschijnt op 1 juli exclusief via de betere dagbladhandel en dat voor slechts € 8,95. Voor slechts enkele euro’s krijgt iedereen in Vlaanderen de kans om dit prachtige afscheidsalbum in huis te halen! U kan het album alvast in primeur beluisteren via het bijgevoegde digitale recensie exemplaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over