Cath: “Een jaar lang hebben mijn gasten gezwoegd, geploeterd en gestreden. Voor dat ene, ultieme doel."

Vanaf donderdag 15 maart ontvangt Cath Luyten in het nieuwe Vandaag over een jaar wekelijks een aantal gewone Vlamingen die in 2017 iets bijzonders wilden realiseren – zowel grote als kleine plannen. Vijftig kilo vermageren, een kindje adopteren, de Mont Ventoux beklimmen, een angst overwinnen… Caths gasten waren stuk voor stuk vastberaden om hun voornemen waar te maken.

Cath Luyten:

“Een jaar lang hebben mijn gasten gezwoegd, geploeterd en gestreden. Voor dat ene, ultieme doel. Voor iets wat hun leven beheerste en wat hen in de weg stond gelukkig te zijn. Stuk voor stuk hebben deze mensen me verbaasd met hun doorzettingsvermogen. Ik was voor hen een luisterend oor. Het idee een jaar later weer op mijn zetel te zitten, was de enige stok achter de deur. Maar wel 'n goeie.”

Cath ontvangt onder andere Sofie, die graag een lief zou hebben, Jean-Paul die zijn vliegangst wil overwinnen, Shari en Ivo die zwanger willen raken, Pauline en Ann die de Mont Ventoux willen beklimmen met de fiets, en Lauren die na een zware ziekte weer een dansoptreden wil geven.

Ontdek hieronder via "lees meer" welke bijzondere verhalen en dromen Caths gasten hebben.

Vandaag over een jaar: vanaf 15 maart elke donderdag om 20.40 uur op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Vandaag over een jaar
Datum: 
Vanaf 15 maart 2019
Locatie: 
één
Meer over