Vrijdagavond gaat de 22ste editie van Night of the Proms, met Texas, Tears For Fears, Ike Turner en tenor Tony Henry, in première. Beelden van wat er achter de schermen gebeurt, vindt u op www.hln.be, de website van mediapartner Het Laatste Nieuws. Een link werd ook gelegd op de website www.notp.com .

Van Night of the Proms 2006 komt geen cd in de handel. In plaats daarvan wordt elke show opgenomen en meteen op cd gebrand. Het publiek kan de instant live-cd van het bijgewoonde concert meteen na afloop kopen tegen 23 euro per exemplaar. De cd kan per avond anders samengesteld zijn, maar telkens zal erover worden gewaakt dat de selectie van de nummers representatief is voor de gehele show. De lijst met nummers verschijnt op de beeldschermen in het Sportpaleis en op www.notp.com. De cd van de avond van uw keuze kan ook tot en met 31 december worden nabesteld via www.notp.com en www.teleticketservice.com. Een collector’s item dat u niet mag missen!

Nog geen kaartjes in uw bezit? Reserveer dan snel via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit Nederland: 0900-45.000.45) of via www.notp.com of www.teleticketservice.com. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstellingen op 25, 26 en 31 oktober en 2 en 9 november.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: