Met Urbanus, Peter Van de Veire, Henk Rijckaert en Johannes Verschaeve

Als grillige puber keek Xander De Rycke met grote ogen naar Conan O'Brien, die bij ons na middernacht te zien was op de Amerikaanse zender NBC. Vijftien jaar later is het zijn beurt. Na zeven jaar gesprekken voeren in zijn populaire podcast Mosselen om Half Twee en het van de daken schreeuwen hoe het wel moet in zijn conference Houdt het voor bekeken, kondigde De Rycke in mei vorig jaar Vanavond Live met Xander De Rycke aan. Een verrassende reeks van 5 live talkshows waarbij hij als host het publiek iedere avond trakteert op een avond vol stand-up, muziek en natuurlijk het betere gesprek.

AFLEVERING 1
In de eerste aflevering van Vanavond Live vertelt kersverse host Xander De Rycke over het maakproces van zijn eerste talkshow. Radiomaker Peter Van de Veire komt langs en ze proberen een vijftien jaar oude vete bij te leggen. Legende Urbanus is te gast met verhalen over zijn beginjaren in comedy en samen kijken ze naar de allereerste Urbanus tekenfilm. De Rycke krijgt ook bezoek van Henk Rijckaert (die overigens de Vanavond Live-desk creëerde, video ➚) met een stukje uit zijn nieuwe show Maker. En The Van Jets-frontman Johannes Verschaeve brengt een reggae-cover én David Lynch-tribute.

ALLE AFLEVERINGEN

  • Aflevering 1: nu online
  • Aflevering 2: online op 15 april 2019
  • Aflevering 3: online op 22 april 2019
  • Aflevering 4: online op 29 april 2019
  • Aflevering 5: online op 6 mei 2019

Alle afleveringen zijn gratis en integraal te bekijken via vanavondlive.be.

BEKEND & BESCHEIDEN
Xander De Rycke kondigde een paar weken geleden nog een nieuwe stand-up tour aan. 'Bekend & Bescheiden' gaat in maart 2020 in première. Voor info & tickets kan je terecht op www.xanderderycke.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over