Vanaf 28 april gaat het 2de seizoen van Violetta van start op Disney Channel. De nieuwe afleveringen zullen elke weekdag om 18u45 te zien zijn. Na een welverdiende vakantie keren Violetta en haar vrienden terug naar Studio 21. In dit nieuwe seizoen zien de kijkers een zelfverzekerde en levenslustige Violetta, die schittert op het podium met haar vrienden. Een nieuw jaar met heel veel muziek, dans, nieuwe leerlingen en liefdesverhalen. Violetta zal het echter niet gemakkelijk hebben, ze krijgt te maken met nieuwe uitdagingen in Studio 21. En haar vader, Herman, is niet van plan om zijn kleine meisje zomaar los te laten. Hij volgt haar overal en jaagt nieuwe liefdes weg. Ook Ludmilla zorgt voor heel wat comotie. Ze is en zal altijd de diva van Studio 21 blijven, maar als ze succes wil boeken als zangeres zal ze moeten leren samenwerken met haar klasgenoten als een team. Violetta beleeft dus heel wat avonturen!

In het tweede seizoen zien we Martina Stoessel terug als de talentvolle Violetta. Ook Diego Ramos die Herman de vader van Violetta vertolkt blijft behoren tot de cast. Andere personages die terugkeren zijn: León (Jorge Blanco), Angie (Clara Alonso) en Ludmilla (Mercedes Lambre). Maar de cast wordt versterkt door nieuwe acteurs die nieuwe personages vertolken. Diego Dominguez speelt Diego, Valeria Baroni zien we als Lara en Carla Pandolfi neemt het personage Esmeralda voor haar rekening.

Violetta is de eerste live action serie gecreëerd door Disney Channel Latin America en Disney Channels Europe, Middle-East en Afrika (EMEA), in samenwerking met het Argentijnse productiehuis Pol-Ka. Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders ter wereld. In 169 landen en in 34 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: