Een jongeman staat te wachten op de bus, of toch niet?

Stefaan, (Eddy Kips) die deze bushalte passeert, en die zijn roeping heeft gevonden in het dienen van de Heer, maar die een zekere leegte voelt in zijn bestaan, ontmoet er Yannick, (Kristof Goffin) een jongeman die handelt uit heel andere redenen, dan dat je op het eerste zicht zou denken.
Een toevallige ontmoeting tussen twee mensen, met ieder hun eigen verleden en met elk hun verschillende drijfveren.
Wat beide mannen zoeken is iets moois, iets teders en waar ieder van hen naar hunkert.
Iets dat op het eerste zicht zo vanzelfsprekend lijkt, maar wat zo weinigen is gegund.
Wat dit is, kom je te weten in dit stuk: Passie.
Een mooi, ontroerend en soms grappig toneelstuk, naar een idee van Eddy Kips, geschreven door Wim Morbée in een regie van Dirk Belloy.
Passie is niet enkel en alleen een theaterproductie die je een aangename avond zal bezorgen. Het zet ook aan tot nadenken.

Kristof Goffin, bewees zich begin vorig jaar als all round entertainer in “Star Academy”.
Na Star Academy tekende de 2Brains Entertainment Group, het wereldwijde Management van o.a. Kate Ryan, Hadise, Eve Kempbell… hem en doopte deze talentvolle, veelzijdige jongeman om tot Kris-tof .
Eind 2005 bracht Kris-tof samen met Ellen Dufour zijn eerste single uit.. “Lucky Lucky (my scooterboy)” stond enkele weken in de Ultratop 10!
Begin dit jaar kreeg hij de opdracht van 2Brains om de choreografie van onze Eurovisiesongfestivalinzending “Je t’adore” van Kate Ryan te verzorgen. Tot zijn grote verbazing werd zijn “kniezwengel” een zaak van staatsbelang!
Deze zomer entertaint hij samen met o.a. Zohra de kids tijdens de VT4 Zomertoer. Hij leert de Vlaamse toekomst kniezwengelen en danst samen met niemand minder dan Bart Simpson!
Najaar 2006 zal Vlaanderen, en misschien wel de rest van Europa, kennis maken met weer een andere kant van Kristof, in de vorm van een nieuw muziekproject.
Dat Kris-tof naast zingen en dansen ook zijn mannetje weet te staan op de planken, zal ook blijken in het najaar van 2006 wanneer hij naast Eddy Kips de hoofdrol op zich neemt in het stuk “Passie”.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom kijken en laat je verrassen.

Deze productie zal te zien zijn te Brussel, Antwerpen, Kallo, Lommel, Roeselare, Knokke, Eeklo …..

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: