De zomer. Het moment waarop iedereen eropuit trekt voor een deugddoende vakantie. Maar wat doe je als de ene droomt van een luxesuite aan zee en de andere van een tentje in de Ardennen? Hoe vind je die ene bestemming die iedereen kan bekoren? Tine Embrechts en Guga Baúl tot he rescue! Vanaf 29 juli schiet het koppel in het gloednieuwe zomerprogramma Goed Verlof 20 duo’s te hulp bij hun zoektocht naar de perfecte vakantie. Samen met hen verkennen Tine en Guga om beurten de tofste adresjes in binnen- en buitenland.

Tine en Guga nemen van maandag tot donderdag telkens een ander duo mee op pad en schotelen hen 3 zomerse vakantieformules met bijhorende activiteit voor in een door hen gekozen regio. Die zoektocht brengt hen naar de origineelste plekjes in eigen land, maar ook in Nederland, Frankrijk, Italië of Spanje. Overnachten in een zeecontainer, dobberen op een vlot of slapen in een boomtent: Tine en Guga staan klaar met een vat vol nieuwe vakantie-ideeën. Maar evengoed stranden ze in een gezellig strandhuis, een luxe penthouse of een exclusieve zeiljacht. Elke vakantie wordt door het duo van onder tot boven getest, goedgekeurd en afgekeurd. Welke locatie biedt het perfecte compromis en krijgt de hoogste score?

WEEK 1 VAN MAANDAG 29 JULI T.E.M. DONDERDAG 1 AUGUSTUS

Frederik (44) en zijn dochter Anne-Sophie (15) uit Rekkem trappen de eerste week van Goed Verlof af op maandag 29 juli. Frederik boekt al 40 jaar lang dezelfde kamer in hetzelfde all-inhotel in Lloret De Mar. Anne-Sophie kent geen andere vakantie en wil nu wel eens iets totaal anders doen met het gezin. Tine trekt met hen naar Frankrijk, waar ze hen o.a. een safaritent te midden van de natuur voorstelt. Maar wil Frederik wel mee?

Guga gaat op dinsdag 30 juli op stap met de Antwerpse Nadia (48) en Annelien (27). Moeder en dochter gaan 1 keer per jaar samen op vakantie om hun band te versterken. Nadia kiest dan voor zekerheid, Annelien wil wel wat meer uit haar comfortzone gehaald worden. In Zeeland zoekt Guga voor hen het perfecte compromis. Staat Nadia open voor een verblijf in een strandhuisje en waterskiën op zee?

Marco (37) en Shana (29) zijn een enthousiast koppel uit Maasmechelen. Hij houdt van kicks en actie, zij van rust en romantiek. De perfecte vakantie vinden is voor hen dus een grote uitdaging. Tine probeert op woensdag 31 juli te bemiddelen aan de Belgische kust en tovert 3 originele adresjes uit haar mouw. In een idyllische homeboat in Nieuwpoort brandt er één cruciale vraag op Marco’s lippen: is er wel Netflix?

Elsy (50) uit Wortegem-Petegem is de trotse moeder van 3 dochters, maar een perfecte vakantie vinden voor hen samen is geen evidentie. Samen met dochter Janne (23) en Guga test Elsy op donderdag 1 augustus 3 vakantieadresjes uit in de Ardennen. Zij zoekt graag de natuur en de rust op, maar dochter Janne heeft andere wensen. Een sfeervolle camping, een luxehotel of een authentieke vakantiewoning: wat krijgt de voorkeur?

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over