Superster Usher maakte vorige week bekend dat hij op dinsdag 22 april, woensdag 23 april en vrijdag 25 april 2025 naar de Ziggo Dome komt tijdens zijn 'PAST PRESENT FUTURE' tour. Vanwege grote belangstelling voegt hij vandaag nog een extra show toe op zaterdag 26 april 2025. Tickets voor deze nieuwe datum zijn verkrijgbaar vanaf maandag 4 maart om 10:00 via mojo.nl/usher

Vanwege de ongelooflijke vraag van fans heeft het multi-platina, 8-voudig GRAMMY-bekroonde wereldwijde entertainmenticoon Usher, de Europese data voor zijn enorme tournee USHER: Past Present Future verlengd.

Oorspronkelijk werden er vorige week zes data aangekondigd voor Londen, Parijs, Amsterdam en Berlijn, maar er kwamen er nog zes bij toen 170.000 fans kaartjes bemachtigden voor 12 uitverkochte shows… tot dusver!

Deze week gaan er 3 nieuwe shows in de verkoop voor Usher's Europese reis in 2025: een zevende show in Londen, The O2 op 11 april, de tweede in Parijs in de Accor Arena op 16 april en een vierde avond in de Ziggo Dome in Amsterdam op 26 april.

Na zijn spraakmakende Super Bowl Halftime-optreden, zijn ongelooflijk succesvolle 'My Way: The Las Vegas Residency-run', en de nu legendarische residentie van acht nachten in La Seine Musicale in Parijs, keert Usher in April 2025 terug naar Europa.

Afgezien van zijn residentie in Parijs in najaar 2023, zullen dit de eerste Europese shows zijn sinds zijn ‘UR Tour’ in 2015. Zijn acht shows in Parijs vorig jaar werden enthousiast ontvangen door critici en fans - elke avond een evenement vol beroemde bewonderaars en spectaculaire sets.

Nu is hij terug om te laten zien waarom hij een van de meest gevraagde sterren ter wereld is.

Usher: “Europa, zijn jullie er klaar voor? Na de epische ervaring bij de Super Bowl en de enorme vraag naar shows in heel Noord-Amerika, ben ik blij om aan te kondigen dat ik ook jullie kant op kom - voor shows in Londen, Parijs, Amsterdam en Berlijn. Deze tour is zowel een viering van de afgelopen 30 jaar als een kijkje in de toekomst... Wij zijn nog maar net begonnen!"

Usher, zal optreden ter ere van zijn 30-jarige legendarische carrière, inclusief nummers van 'COMING HOME', zijn negende studioalbum, dat op 9 februari werd uitgebracht. Verwacht een adembenemend show, zijn grootste hits, nieuwe klassiekers en een avond om nooit te vergeten.

Vanwege de ongelooflijke vraag van fans breidde Usher zijn langverwachte data in Noord-Amerika uit tot bijna 60 uitverkochte avonden, waarbij hij meerdere shows toevoegde; en nu brengt hij zijn 'smooth' R&B-tracks, aanstekelijke glimlach en gelikte moves naar fans over de hele wereld.

Usher - PAST PRESENT FUTURE TOUR

Dinsdag 22 april 2025 | Ziggo Dome, Amsterdam
​Woensdag 23 april 2025 | Ziggo Dome, Amsterdam
Vrijdag 25 april 2025 | Ziggo Dome, Amsterdam
Zaterdag 26 april 2025 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €72,80 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op maandag 4 maart om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/usher

Mastercard kaarthouders krijgen de kans om eerder tickets te kopen in een exclusieve pre-sale op woensdag 28 feb om 12:00 via priceless.com/music

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over