Nijdrop begint de Zomerhappening dit jaar een dag vroeger. Op vrijdag 14 augustus komt Urbanus langs in de sfeervolle arena om er zijn nieuwe cd Wan Troe Tie voor te stellen. De inspiratie en goesting kwamen er na vier uitverkochte Sportpaleizen en een halve eeuwigheid zonder nieuw werk. Voor deze muzikale avond brengt hij De Fanfaar mee, een bont rockgezelschap uit Brussel.

Kortom, vers werk en gouden klassiekers aan elkaar gebreid met een stevige dosis humor zoals alleen Urbanus dat kan. Johnny Trash brengt de lachspieren alvast op volle toeren tijdens zijn opwarmslot. Alle info en tickets (€15) vind je op www.nijdrop.be.

​Zomerhappening

Elk jaar staat 15 augustus gelijk aan Zomerhappening, dit jaar al voor de 41e keer! Geen midlifecrisis evenwel voor dé dag in Opwijk en ruime omgeving, maar wel een etmaal vol spektakel, amusement en gezelligheid. Zomerhappening is een laagdrempelig artistiek cultuurfestival voor jong en oud of voor kleine en grote gezinnen. Zo kan je vanaf 13u terecht voor optredens van Kapitein Winokio, Nele Needs A Holiday, The Rhythm Junks en De Piepkes. Verder is er nog speels straattheater, levendige animatie, kleurrijke grime, kermis en als afsluiter een spetterende vuurwerkshow.

Alle info over dit gratis evenement in het park van Hof Ten Hemelrijk vind je op www.zomerhappening.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Zomerhappening
Datum: 
14 augustus 2014
Locatie: 
Opwijk

Reservatie:

Meer over