Zelden scoorde een artiest zoveel hits als urban favourite Jason Derulo. Met succesnummers als Talk Dirty, Wiggle en Trumpets veroverderde hij de wereld en verzekerde hij een toppositie in de hitparades. Jason was amper zestien toen hij zijn eerste nummers schreef voor grote namen als Lil Wayne, Pitbull, Diddy, Sean Kingston en Danity Kane. Enkele jaren later heeft de superster wereldwijd meer dan 45 miljoen albums verkocht en verzamelde hij bijna 1,5 miljard views op YouTube.

Ook dit jaar stopt het niet voor Jason; met Want To Want Me heeft hij opnieuw een internationale hit te pakken. Meer dan 76 miljoen streams vertalen zich in het vijfde meest gestreamde en geshazamde nummer ter wereld. De single is het resultaat van een samenwerking met oa. Grammy-genomineerde producer Ian Kirkpatrick.

Everything Is 4, zijn nieuwste plaat, is begin juni uitgebracht en bevat samenwerkingen met Stevie Wonder, Jennifer Lopez, Keith Urban en Meghan Trainor.

Jason Derulo is een driedubbel talent: als zanger, songwriter en danser tilt hij zijn shows tot een hoger niveau. Als recordhouder van de meeste Belgische follows op Facebook zal hij zijn fans vast trakteren op een geweldige avond.

Tickets te koop vanaf vrijdag 3 juli om 9u via www.sherpa.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Jason Derulo
Datum: 
8 februari 2016
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over