De internationale cast van Up with People komt naar België. Sinds het ontstaan van de groep (ondertussen 53 jaar geleden) heeft de groep meer dan 70 landen bezocht. De groep kent ook heel veel ex-studenten uit België, voor wie het een onvergetelijke ervaring was. Op vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei om 19.30u is Up with People te gast in sporthal Kattenbroek, Kattenbroek 14 te Edegem. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei om 20.00u treden ze op in GC De Stegel, Weertersteenweg 363 te Kinrooi. Op 18 mei is er daar tevens een middagvoorstelling om 14.00u.

De studenten van Up with People zullen tijden hun verblijf in België logeren bij gastfamilies. Ze brengen heel veel tijd door in scholen en werken mee aan diverse sociale projecten. Er komt een speciaal voorbereidingsteam naar België, dat op zoek gaat naar gastfamilies en dat ook andere activiteiten organiseert.

Speciaal voor de shows in Edegem en Kinrooi zullen zowel Amaryllis Temmerman als Sabien Tiels een gastoptreden verzorgen.
Samen met de cast brengen ze een eigen single volledig in de stijl van Up With People. Amaryllis zingt haar zomerhit “Vol mooie dromen" en Sabien brengt haar nieuwste single

“Dans”.

Up With People zal hun productie, Live On Tour, ook brengen in Gistel, Sportstraat 1, op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei om 20.00u.

Up with People is het best gekend voor hun muzikale show die de hele familie aanspreekt. Tijdens hun vijf maand durende tournee zullen de 100 studenten uit 20 landen tientallen steden bezoeken in de Verenigde Staten, Europa en Mexico. Al meer dan een halve eeuw treedt Up with People op en ze speelden voor miljoenen mensen over de hele wereld.

“Onze nieuwste productie, Live On Tour, deelt onze visie en hoop op een wereld waarin mensen elkaar meer vertrouwen en vredevoller met elkaar omgaan,” vertelt Eric Lentz, Senior Vice President van Up with People. “De show bevat popmedleys, internationale dansen en originele UWP nummers, die mensen zullen inspireren om een positieve impact te hebben op hun eigen gemeenschap.”

En de show meemaken is niet de enige manier om betrokken te zijn bij de groep. Lokale jongeren tussen 17 en 29 kunnen zich ook kandidaat stellen om mee te reizen met één van de komende tournees. Er is een backstagetour voor jongeren tussen 17 en 28 op zaterdag 4 mei om 15.30 in sporthal Kattenbroek. Inschrijven is niet nodig!

Kaarten zijn verkrijgbaar online op www.upwithpeople.org/edegem, www.upwithpeople.org/kinrooiof www.upwithpeople.org/gistel.

Over Up with People:

Up with People is een internationale educatieve organisatie die jonge mensen de kracht wil bijbrengen om positieve veranderingen teweeg te brengen in hun eigen gemeenschappen en de wereld. Door de unieke combinatie van muziek, sociale projecten en internationale reizen, realiseren we een sterke impact op de gemeenschappen die we bezoeken en op die manier brengen we jonge mensen de kennis en ervaring bij die ze nodig hebben in onze huidige complexe samenleving. Al meer dan 50 jaar doorbreekt Up with People culturele grenzen en brengt de groep mensen samen net door de unieke vorm waarop ze de wereld rondreizen. Op die manier werkt Up with People aan een wereld met meer hoop, vertrouwen en vrede. Meer info op www.upwithpeople.org.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: