Stan Van Samang is al lang geen onbekende meer. Hij werd bekend als acteur maar stond de laatste jaren vooral in de spotlights als uiterst succesvolle zanger. Zijn single ‘Een Ster’ stond maar liefst 44 weken in de top 10 van de Vlaamse Ultratop en werd bekroond met de MIA voor 'hit van het jaar’ en dé Radio 2 Zomerhit. Het album ‘Liefde Voor Publiek’ is met meer dan 100.000 verkochte stuks goed voor 5 maal platina, Stan stond 5 keer in een uitverkochte Lotto Arena en in november staat hij maar liefst drie keer in het Antwerpse Sportpaleis met ’Stan Van Samang - In ’t groot'.

Universal Music België is enorm trots om Stan bij te staan bij zijn volgende muzikale creaties.

Patrick Guns, general manager van Universal Music Belgium:

We zijn heel blij met deze toevoeging aan ons groeiend lokaal artiesten rooster. Stan Van Samang heeft talrijke talenten. Hij bewees dit reeds in het verleden en we zijn er van overtuigd dat we samen een mooie toekomst kunnen schrijven. Er komt zeer binnenkort nieuw materiaal uit en het klinkt fantastisch! We voelen ons vereerd om hiermee aan de slag te mogen gaan.”

Henk Vermeulen, commercieel en creatief directeur van LIVE Entertainment en tevens manager van Stan Van Samang:

We kijken erg uit naar de samenwerking met Universal Music Belgium. Ik ben ervan overtuigd dat de combinatie van hun jarenlange expertise op zowel lokaal als internationaal vlak en Stan’s talent een succesvolle combinatie zullen zijn. We staan niet stil en komen in de zeer nabije toekomst met meer nieuws.”

Een nieuwe single van Stan Van Samang komt eraan. Een exacte datum is nog niet aangekondigd. Hou zijn Facebook in de gaten… www.facebook.com/stanvansamang/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: