Vandaag ontvangt Union KRC Genk in het Joseph Mariënstadion voor de kwartfinale van de Croky Cup. De Brusselse club opent voor het eerst de tribune aan de Zuidelijke kant, dat KRC Genk volledig hoopt te vullen. De wedstrijd is woensdag 19 december live te volgen om 20.25 bij Q2, op Q2.be en via de Q-app vanaf 20.25. Maar dubbel voetbal morgen, want wie het duel tussen KV Mechelen en KV Kortrijk wil volgen, kan terecht bij CAZ vanaf 19.45.

UNION - KRC GENK BIJ Q2: WIE STOOT DOOR NAAR DE HALVE FINALES VAN DE CROKY CUP?

Union neemt het op tegen competitieleider KRC Genk. De tweedeklasser legde zelf een sterk parcours af in de Beker van België. Union verraste eind september al menig voetbalfan door Anderlecht in de zestiende finales naar huis te spelen met 0-3. In de achtste finales haalde Union het ook van Standard-uitschakelaar Knokke met 3-2, waardoor Union zichzelf naar de kwartfinales katapulteerde en tegenover Genk, de nummer één van de Jupiler Pro League, komt te staan.

Maar Racing Genk speelt niet alleen in de Belgische competitie een top staaltje voetbal. In de Europa League pakten ze de groepswinst in hun poule en gaan door naar de groepsfase. De Limburgers overwinteren al zeker Europees en zijn nog actief op drie fronten: de competitie, de beker en Europa. Met deze kwartfinale zit Genk al aan zijn 34stewedstrijd van het seizoen. Union staat voor een straffe tegenstander. Maar kan Union voor de verrassing zorgen en topfavoriet Genk uit de Beker kegelen?

Het wedstrijdcommentaar is van Dirk Deferme. Maarten Breckx zit in de studio met Timmy Simons en Jan Boskamp.

CAZ WORDT EVEN VOETBALZENDER: KWARTFINALE CROKY CUP KV MECHELEN - KV KORTRIJK

CAZ wordt woensdag 19 december ook even een voetbalzender. Om 19.45 start bij CAZ de voorbeschouwing van de wedstrijd tussen tweedeklasser KV Mechelen en KV Kortrijk. KV Kortrijk is een geduchte tegenstander, maar ook KV Mechelen is niet te onderschatten. Zij speelden Antwerp en Lokeren al naar huis in deze editie van de Croky Cup en ze mogen zichzelf de autoritaire leider van 1B noemen. Ook bij CAZ ontdek je wie doorstoot naar de halve finales van de Beker van België.

Het wedstrijdcommentaar is van Peter Morren en Gilles de Bilde.

CROKY CUP KWARTINALE

UNION - KRC GENK WOENSDAG 19 DECEMBER 2018 OM 20.25 LIVE BIJ Q2, OP Q2.BE EN VIA DE Q-APP

KV MECHELEN - KV KORTRIJK WOENSDAG 19 DECEMBER 2018 OM 19.45 LIVE BIJ CAZ

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over