[27/9/2006] Ethias Arena en Vtm halen Chaka Khan naar Hasselt voor een uniek swingende Big band special "It don´t mean a thing, if it ain´t got that swing!" Ethias Arena en VTM zijn klaar voor een nieuwe uitdaging. Na het succesvolle Schlagerfestival, dat niet alleen live maar ook op het televisiescherm een fantastisch succes was, gaan ze nu samen voor een stijlvolle avond, met een flinke dosis swing. Op zaterdag 27 januari zal Gene Bervoets in de Ethias Arena gastheer zijn van de "The Big Band Special". Op het podium swingt de Pat More Big Band, die met nationale en internationale sterren garant staat voor een onvergetelijke avond. Vandaag kunnen ze al de eerste twee namen bekendmaken.

Ze wilden een absolute wereldtopper op de affiche. Met Chaka Khan is hen dat ook gelukt. Wie kent niet de wereldhit "I feel for you" ? Het nummer leverde haar onder andere een Grammy Award for Best R&B Vocal Performance op. Vele hits later werkt ze samen met de meest getalenteerde muzikanten en zangers uit de "muziekscene". Een echte wereldster, een dame om U tegen te zeggen! Op 27 januari zal ze de avond op een passende wijze afsluiten.

Een leven zonder muziek, dat ziet Udo Mechels niet zitten. Udo, zijn voornaam werd zijn artiestennaam, kennen we van een schitterend parcours tijdens Idool 2003 en X-Factor. Hij hield er een platencontract aan over. Zijn eerste single "Isn´t it time" verscheen eind 2005 en stootte meteen door naar de top van de Belgische hitlijsten. Zijn eerste full-cd "U-turn" kwam in juni van dit jaar op de markt. Ook zijn live performances zijn indrukwekkend: wie Udo live hoort zingen, kan niet heen om zijn talent.

De 25-koppige Pat More Big Band staat onder de leiding van trompettist-arrangeur Patrick Mortier. De band brengt een ode aan de meest opwindende en dansbare periode uit de muziekgeschiedenis: de swingende Big Band jaren. In een mum van tijd brengt de band je "In the Mood" naar "The Savoy" of "The Cotton Club". Bovendien draaien ze hun hand ook niet om voor een prachtige Ballad, een flinke portie Latin, soul en een vleugje Jazz. Arrangeur Patrick Mortier steekt de meest actuele hits in een tijdloos swingend jasje. Samen met het vocale toptalent van Chaka Khan en Udo garandeert dit vuurwerk. De Big Band-muziek is aan een echte revival bezig. Ethias Arena en VTM willen met dit prestigieuze project de magie van een gedenkwaardig muzikaal tijdperk doen herleven. Wees er snel bij om de beste plaatsen te reserveren. Hou onze nieuwsberichten in de gaten, want eerstdaags delen we ook de andere namen op de affiche mee.

The Big Band Special op 27 januari, vanaf 20u30 in de Ethias Arena in Hasselt Tickets aan €60, €55 en €45, champagnetafel aan €1.750 (10 pers.). (prijzen gelden excl. verzendingskosten, incl. reservatiekosten) Reserveren op 070/25.20.20 of via www.sherpa.be. Voor meer info en vip-arrangementen kan je terecht op www.ethiasarena.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: