Nederlandstalige liedjes; je hebt er een verzamel-cd van of je wordt blij als er weer eentje op de radio voorbij komt… Maar vanaf het najaar 2022 krijgt je top 20 van De Lage Landenliedjes een wel héél speciale nieuw jasje.
Na de concertreeks van Bart Peeters Deluxe met pop-upkoor in de Lotto Arena smijt dirigent Hans Primusz zich in dit nieuwe avontuur. Op vraag van Nekka vzw gaat hij op toernee met een nieuw koor en de allerbeste Nederlandstalige nummers.

Op zaterdagavond 3 september én zondagnamiddag 4 september kan u de première bijwonen van deze concertreeks met twee unieke concerten in De Singel te Antwerpen.

Zak onderuit en voel de magie van meerstemmige koorklanken van de liefst 200koorleden. Geniet van de verrassende koorarrangementen die Hans Primusz maakte van het werk van Boeijen, Shaffy, Van het Groenewoud, Verminnen, Yevgueni, Bart Peeters, Gorki, Bløf, Ann Christy, Yasmine en vele anderen.

Tine Embrechts – actrice en zangeres – vertelt tussen de liedjes. En wanneer haar lievelingsnummer voorbij komt, kan ze het niet laten om de solo van het koor even over te nemen. Op het premièreweekend in september is ook Wannes Cappelle erbij als speciale gast. De Lage Landenliedjes zullen nog nooit zo fris en nieuw hebben geklonken. Geniet met heimwee na van je favoriete Nederlandstalige nummer.

zaterdagavond 3 september
zondagmiddag 4 september
De Singel
tickets : ofwel via nekka.be , ofwel via https://www.zaterdagzondag.be/de_lage_landenliedjes_nekka/

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: