Het is vrijdag dus weer tijd voor ons wekelijks overzichtje van de Ultratop 50.

We hebben deze week 2 nieuwkomers en 1 re-entry. Christian Walz komt met Wonderchil binnen op 44 terwijl Born deze week de hoogste nieuwkomer is en binnenkomt op 25 met "Fool rushs in". De opvolger van Pon de Replay was niet met een succes begonnen maar komt nu terug binnen op 38 met "If It'S Lovin' That You Want".

We hebben deze week een aantal stijgers. De opmerkelijkste stijger is Ellen met "lucky lucky my scooterboy". Ze stijgt van 20 naar 13. Isabelle A kwam vorige week al de top 10 binnen en stijgt deze week verder naar 7 met "Ik heb je zo lief".

De top vijf is zo goed als ongewijzigd gebleven in de hoogste regionen. Bob Sinclar heeft met zijn Love Generation 1 plaats moeten prijsgeven en zakt naar plaats 5 en de opvolger van "You're Beautifull" is een groot succes voor James Blunt. Zijn "Goodbye My lover" stijgt deze week door naar 4. De top 3 is deze week ongewijzigd gebelven en dat wil zeggen dat we de black eud peas nog altijd terugvinden op 3. Madonna Moet haar meeerder erkennen in Udo want ze blijft staan op plaats 2 met haar Hang up en Udo blijft de ultratop 50 van bovenaf bekijken en houd stand op 1. We hopen voor hem dat hij dit nog enkele weken mag volhouden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: