Deze week zijn er enkele opvallende gebeurtenissen te melden in de Ultratop 50. Die zullen we allemaal kort overlopen.

We zullen beginnen met de nieuwkomers te overlopen. De 2 laatste plaatsen zijn bezet door 2 nieuwkomers. Op plaats 50 komt Deep Dish feat. Stevie Nicks binnen met “Dreams”. 1 Plaats hoger komt live binnen met “The River”. “Crazy” van Gnarls Barkley doet het uistekend en komt binnen op 36. Maar Marco Borsato doet deze week de beste zaak met zijn “Rood”. Hij komt binnengevlogen op plaats 15 en is daarmee de hoogste nieuwkomer.

Een kort overzichtje van de sterkste stijgers: De Red Hot Chili Peppers doen deze week een zeer goede zaak en stijgen van 26 naar 19 door met “Dani California. Ook LL Cool J Feat. Jennifer Lopez doen een goede zaal met “Control Myself”. Zij stijgen door van 34 naar 16 en zijn hiermee dan ook de snelste stijger. Mary J Blige & U2 komen aardig in de geburen voor een plaats in de top 10 met “One”. Zij staan nu op plaats 14 en komen van plaats 30.

Voor de volgende nieuwkomer moeten we naar de top 10. De top 10 bevat 1 nieuwkomer en dat is Sylver. Zij komt nieuw binnen in de top 10 met “Lay all your love on me”. Zij staat nu op plaats 9.

Dan zullen we als laatste kort even de top 5 overlopen. 1 plaats gedaald zijn de Pussycat Dolls feat. William met “Beep” en staan nu op 5. De Black Eyed Peas moeten 2 plaatsen inleveren en staan zo op 4. De opvolger van Bob Sinclar's “Love Generation” doet het uistekend en staat nu al op 3. Ook Rihanna doet het goed met “SOS” en staat nu op plaats 2. Maar voorlopig onklopbaar zijn Shakira Feat. Wyclef Jean met “Hips Don’t Lie. Zij blijft op nummer 1 staan.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: