Deze week zijn er liefst 7 nieuwkomers in de ultratop 50.

We gaan ze kort even overlopen. Op nummer 48 komt Marijn van duin met zijn Friet met worst & mayonaise binnen. Na dit typisch carnaval nummer komt Hadise binnen op 45 met haar Ain't no love lost.

Op 42 mogen we deze week liberty x verwelkomen met A night to remember. 2 plaatsen hoger mogen we dan Sean Paul met Ever Blazin' nieuw binnen. Jose Gonzalez met Heartbeats mag dan weer plaats 39 inpalmen.

Notorious b.i.g. feat P. Diddy, nelly & jagged Edge met nasty girl kan dan fier zijn met hun 30ste plaats. Maar de hoogste nieuwkomer komen we tegen op 27 en dat is deze week voor Spring met Juf van Fysica.

Rihanna daarentegen mag 13 plaatsen de hoogte in en komt zo op plaats 25 terecht met If it's lovin' That you want. Faith Evans gaat 10 plaatsen de hoogte in met Mesmerized en komt zo op 22. Maar niet alleen Faith evans gaat 10 plaatsen de hoogte in ook Robbie Williams met zijn advertising space en zo komt hij op plaats 19 uit.

Meer naar boven toe zien we Born een serieus sprong voorwaarts maken want hij gaat deze week van 25 naar 12 met zijn Fools rush in.

Isabelle A mag dan weer van 7 naar 5 met haar Ik heb hem zo lief en opent zo de top 5. Op 4 komen we dan weer de Black ayed peas tegen met hun my humps en moet 1 plaats inleveren. Net zoals Madonna die van 2 naar 3 gaat met haar Hung up. Van dit verlies profiteert James Blunt die met zijn 2de single Goodbye my lover die van 4 naar 2 springt. Maar de eerste plaats is nog altijd voor Udo met zijn isn't it time.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: