Iets later dan normaal maar hier is dan toch nog het ultratop 50 overzichtje.

We zullen beginnen met de nieuwkomers. We beginnen met P diddy. Hij komt met "Come to Me" binnen op plaats 38. De 2de nieuwkomer van deze week, en tevens ook de hoogste nieuwkomer is K3 met "Dokter Dokter". Zij komen binnen op plaats 37.

Deze week hebben we wel een aantal sterke stijgers waaronder Keane met "Chrystal Ball". Hij stijgt 9 plaatsen en staat nu op plaats 41. The Veronicas vinden we deze week terug op plaats 32 met "4ever" en stijgen dus 14 plaatsen.

Enkele plaatsen hoger vinden we Antennes met "Broek af". Zij stijgen 10 plaatsen en staan nu op plaats 27. Frank Ti Aya Feat. Yardi Don doen het deze week alweer goed en stijgen nog eens 7 plaatsen. Hierdoor bevindt "One love, World Love" zich nu op plaats 22. En inmiddels zijn we toegekomen aan de grootste stijger van deze week. Deze eer is weggelegd aan niemand minder dan Marco Borsato & Lucie Silvas. Zij stijgen met hun "Everytime I think of You" 15 plaatsen door en staan nu op plaats 12.

Inmiddels zijn we toegekomen aan de top waar we zeker Reborn niet mogen vergeten te vermelden. Hij stijgt deze week opmerkelijk 5 plaatsen door met "Don't Ever Go" en komt hiermee de top 10 binnengeslopen op plaats 9.

“Een toch door het donker”, dit is de nummer waarmee kleine Thor België op 2 november mag vertegenwoordigen in Boekarest. Tevens staat hij na 2 weken al op de 3de plaats in de Ultratop 50. Hij moet enkel nog Bob Sinclar met “Rock this Party”, die blijft staan op 2, en de Scissor Sisters met "I Don't feel like Dancin" laten voorgaan. Zij staan voor de 2de week op rij op de eerste plaats.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: