Deze week zijn er liefst 6 nieuwkomers. Wij beginnen dan ons ook ons overzicht bij de eerste nieuwkomers. De eerste komen we tegen op 49 en dat is Beyonce ft slim Thug met "check on it". Op 47 komt dan weer Ali Tcheelab ft Leki nieuw binnen met "one love". Kelly clarkson mag met haar nieuwe single "because of you" beginnen op plaats 46.

Marijn van Dijn daarentegen gaat liefst 14 plaatsen vooruit met zijn "Friet met mayonaise" en beland zo op 34. Nieuwkomer nummer 4 komt dan weer binnen op 29 en dat zijn Stash feat. Sarah bettens met "I need a woman".

Voor we de volgende nieuwkomers tegenkomen hebben we nog eerst een sterke stijger en dat is Jose Gonzalez met zijn "Heartbeats".

De 2 hoogste nieuwkomers debuteren alle 2 ineens in de top 20. Eros Ramazotti en anastacia, de 5de nieuwkomer, komen binnen op 19 met "I belong to you".

Maar de hoogste nieuwkomer is DJ kicken vs sonic solutions. Want zij komen nieuw binnen op 17 met "Nasty creep". Spring die vorige week nieuw binnenkwamen op 27 stijgen deze week 13 plaatsen door en belanden zo op 14 met hun "Juf van Fysica."

Born mag dan weer de top 10 openen met zijn "fools rush in" stijgt hij 2 plaatsen. Katie Melua met haar "Nine million bicylcles" mag dan weer van 9 naar 6.

Zo zijn we aan de top 5 beland die wordt geopend Madonna met "Hung up". The black eyed peas blijven waar ze stonden met hun "my humps". Isabelle is weer volledig terug van weggeweest want deze week gaat ze van 5 naar 3 met haar "Ik hem hem zo lief".

De top 2 blijft oververanderd en zo staat James blunt nog altijd op 2 met zijn "goodbye my lover" en staat x-factor winnaar Udo voor de 4de week op rij op nummer 1 met zijn "isn't it time".

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: