Omwille van overheidsmaatregelen in Italië m.b.t. het coronavirus moet Ludovico Einaudi helaas zijn hele tournee uitstellen, waaronder ook het concert in Capitole op 24 maart.

Statement van het management van Ludovico Einaudi:

"De huidige medische noodsituatie heeft het leven de twee voorbije weken grondig op z’n kop gezet en treft almaar meer landen. Daardoor nemen ook de onzekerheid en problemen rond Ludovico Einaudi’s Europese tournee van maart toe. Verscheidene landen verstrengen de toegangs- en doorreisregels, vluchten worden afgelast of uitgesteld, theaterzalen sluiten de deuren en quarantainemaatregelen worden onaangekondigd van kracht. Daarnaast moet een twaalfkoppige groep ook aan de eigen gezondheid en die van anderen denken, overeenkomstig met de richtlijnen van gezondheidsinstanties. Daarom werd in overleg met de lokale promotoren beslist om de tournee enkele maanden uit te stellen, tot wanneer de veiligheid en rust is teruggekeerd. Zodra deze storm is gaan liggen, komen we terug om de muziek samen des te uitbundiger te vieren. Bedankt iedereen."

Tickets voor het concert blijven geldig. We zijn samen met het management van Ludovico Einaudi op zoek naar een nieuwe mogelijke datum. Van zodra die beslist wordt, brengen we alle ticketkopers op de hoogte. Wie er niet kan bij zijn op de nieuwe datum, krijgt uiteraard zijn kaarten terugbetaald.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: