Over 2 uur staat de teller op 100 dagen. Het aftellen naar Pukkelpop 2015 is nu echt begonnen. Om dat te vieren voegen we opnieuw een heleboel namen toe aan de line-up.

Gengahr, Natalie Prass, N’to, Shameboy en De Sluwe Vos Live (Kontra Album Show) sluiten aan bij de uitverkochte affiche van donderdag 20 augustus. Op vrijdag 21 augustus verwelkomen we De Jeugd Van Tegenwoordig, Twenty One Pilots, Ganz en Trixie Whitley. Whitley werd eerder al aangekondigd maar ruilt zaterdag in voor vrijdag. Niemand minder dan Odd Future frontman Tyler The Creator dropt zijn kersverse cherry bomb op de wei op zaterdag 22 augustus, vergezeld van Tiga Live, Raving George, Benjamin Booker en de legendarische shoegaze-helden van Ride.

Helaas heeft de eerder aangekondigde Mark Ronson onvoorziene media-verplichtingen in de Verenigde Staten en moet hij zijn dj-set in Kiewit afzeggen. Ook Kele zal dit jaar niet te zien zijn op het festival. Beiden zouden vrijdag 21 augustus op Pukkelpop spelen.

Ticketinfo:

Er zijn nog dagtickets beschikbaar voor vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus en combitickets.

  • Een dagticket kost €95 (inclusief openbaar vervoer NMBS & De Lijn, 2 dagen kamperen op Camp Site B, €5,5 servicekosten en €1,1 mobiliteitsbijdrage).
  • Een combiticket kost €199 (inclusief openbaar vervoer NMBS & De Lijn, 4 dagen kamperen, €5,5 servicekosten en €1,1 mobiliteitsbijdrage).

Tickets zijn beschikbaar via www.pukkelpop.be en www.proximusgoformusic.be. Om frauduleuze praktijken te vermijden, roept de organisatie nogmaals op om tickets niet via social media te delen.

Pukkelpop is op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus 2015.Voor alle info over o.a. line-up, tickets en camping: www.pukkelpop.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Pukkelpop 2015
Datum: 
20, 21 en 22 augustus 2015
Locatie: 
Kiewit

Reservatie:

Meer over