In het uiterst bevallige gezelschap van topmodel Hannelore Knuts hebben tweelingbroer en –zus Bram en Lies vanavond 8.200 euro gewonnen in De Pappenheimers. Hannelore kon op het juiste moment antwoorden dat swishing een hippe term is voor kledingruil en zorgde er zo mee voor dat Bram een verre reis kan maken, en Lies een autootje kan kopen.

Bram en Lies
met Hannelore Knuts

Bram en Lies zijn een tweeling van 25. Hij werkt op de FOD Mobiliteit en Vervoer en studeert Rechten na zijn uren. Zij studeert Ziekenhuisfarmacie en ’s avonds volgt ze een opleiding tot manicure. In de koker worden ze verenigd met Limburg’s finest: Hannelore Knuts.

Ulrike en Kevin
met Frank Vander linden

Vrienden Ulrike en Kevin spelen De Pappenheimers samen met de als rocker verklede folkliefhebber Frank Vander linden. Kevin is vervangleerkracht, Ulrike werkt op dit moment haar tweede thesis af.

Wannes en Erik
met Raf Walschaerts

Wannes en Erik kennen elkaar omdat hun zonen samen basketbal spelen. Wannes handelt in tweedehandswagens en Erik heeft een restaurant in Mechelen. Ze krijgen de gewaardeerde hulp van Raf Walschaerts, de grote van Kommil Foo.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: