Naar aanleiding van hun nieuw samenwerkingsproject LUCY dat op 20 augustus verschijnt, stellen Dez Mona en het Antwerps barokensemble B.O.X de tweede single Dance With Me voor.

Het nummer gaat over het moment wanneer een dierbaar persoon zichzelf verliest aan een psychologische of neurologische aandoening en je de hand of schouder aanreikt om deze terug een veilig gevoel, een thuis, te geven.Meer bepaald gaat het over het mooie gebaar om je liefde en vriendschap te uiten aan iemand die het broodnodig heeft.

Op het nummer Dance With Me horen we de klanken van de barokharp en teorbe (barokluit), verweven met het kenmerkende geluid van Dez Mona. De elektrische gitaar en accordeon worden naadloos verweven met de klassieke instrumenten die bespeeld worden door B.O.X. Vorige maand verscheen de eerste single All Out.

Dez Mona zal optreden tijdens de Feeërieën op de site van Tour & Taxis op 28 augustus (confidentieel tot 03.08). De najaarstournee voor LUCY start op 3 september in de Bijloke in Gent en is tevens de opener van het nieuwe cultuurseizoen.

Dez Mona & B.O.X I LUCY I 20 augustus 2021 I * Gregory Frateur en Pieter Theuns zijn beschikbaar voor interviews *

Luister hier naar Dance With Me

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over