Na de aankondiging van de Engelse producent Mura Masa, zijn we blij om de komst te bevestigen van een echte centrale figuur in de rapgame van de VS, de Californiër Tyler, the Creator. Hij is zowel een geniaal producer, een regisseur als een designer die nieuwe trends lanceert met grafische elementen die tussen duizenden te herkennen zijn, maar hij is vooral een capabele, charismatische rapper die via zijn collectief Odd Future of solo in staat is om een concert te laten ontploffen. Een wereld van fluo, punk en hilarische humor naar het beeld van zijn nieuw album Flower Boy. Fierheid en vreugde en vooral vol ongeduld om hem Dour te zien inpakken!

Goed nieuws komt nooit alleen: het Dour Festival is deze week op de Red Bull Elektropedia Awards voor het derde opeenvolgende jaar bekroond als "Beste Festival van België"! Een erkenning en een bron van motivatie om verder te gaan om u elk jaar de meest opwindende line-up aan te bieden.

Onze nieuwe ticketverkoop zal binnenkort online zijn met de mogelijkheid om de eerste passen voor deze 30e editie te kopen. Wij houden uw op de hoogte !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: