Winnaar van de finale wordt master of ceremony van De zesde macht komt op tegen kanker
De zesde macht uit de Eén-quiz Twee tot de zesde macht, die bestaat uit zes bekende Vlamingen, heeft zich de afgelopen weken niet laten kennen en al flink wat geld ingezameld voor het goede doel. In de finale van de quiz, op zondag 27 januari, vechten Helmut Lotti, Henk Rijckaert, Maaike Cafmeyer, Linde Merckpoel, Tom Waes en Jeroen Meus voor eens en voor altijd uit wie van hen de sterkste is. De winnaar van Twee tot de zesde macht wordt bovendien master of ceremony van De zesde macht komt op tegen kanker, een evenement op 16 februari waarop de zesde macht geld zal inzamelen voor de fondsenwervingscampagne Kom op tegen kanker.

In Twee tot de zesde macht namen de voorbije weken telkens twee onbekende duo’s het op tegen een duo van de zesde macht, een poule van bekende medemensen. Die bekende duo’s wisten zich al enkele keren naar de overwinning te knokken en zamelden ondertussen 30 000 euro in voor het goede doel. Maar daar blijft het niet bij.

Op zondag 27 januari meten de zes leden van de zesde macht zich met elkaar. De BV die als overwinnaar uit de strijd komt, wordt master of ceremony op een geldinzamelings-evenement ten voordele van Kom op tegen kanker, de campagne van de Vlaamse Liga tegen kanker. Onder het motto De zesde macht komt op tegen kanker slaat hij of zij samen met de zesde macht de handen in elkaar om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker.

De zesde macht komt op tegen kanker
Het evenement De zesde macht komt op tegen kanker vindt plaats op zaterdag 16 februari in Art Cube in Gent. Tickets zijn vanaf 12 januari te koop via de website van Eén.

Finale Twee tot de zesde macht: op zondag 27 januari om 20.25 u. op Eén.
Evenement De zesde macht komt op tegen kanker op zaterdag 16 februari in Art Cube in Gent.
Tickets zijn vanaf 12 januari te koop via de website van Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: