Helmut Lotti heeft de wind in de zeilen. Met het knappe nieuwe album “Soul Classics in Symphony” sloot het grote publiek hem opnieuw in de armen, met als resultaat een gouden plaat bij release. Na elf weken in de hoogste regionen van de Ultratop albumcharts (waarvan 4 weken op 1) staat de nieuwe Voice Senior-coach nog steeds in de top vijf genoteerd.

Ook naar de live-concerten van de “Soul Classics in Symphony”-tour vindt het publiek vlot de weg. Oostende (14/12) en Gent (15/12) zijn volledig uitverkocht; voor het extra concert in Antwerpen (26/12), Brussel (27/12) en Hasselt (29/12) zijn de laatste kaarten nog beschikbaar via gracialive.be.

Om de flashback naar de hoogdagen helemaal te vervolledigen, zal Helmut Lotti dit weekend terug live in concert op de beeldbuis te bewonderen zijn. Eind oktober concerteerde België's grootste zanger met zijn geliefde Golden Symphonic Orchestra in de grootste spiegeltent van Europa, een romantische setting die perfect aansloot bij het nieuwe repertoire. De opnames van deze “Soul Classics in Symphony - Live” worden komende zondag 16 december op één uitgezonden. Een heuse top-tv avond met de première van de nieuwe prestige-reeks “Over Water”, gevolgd door de prachtige concertspecial “Helmut Lotti – Soul Classics in Symphony” om 22u25.

Mis de tv-avond van het jaar niet!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over