Op 18 september presenteerde TUYS hun debuut EP. De nummers op deze EP bestaan ook als vijfdelige video-serie "A Curtain Call for Dreamers". Het laatste deel van de reeks "Saturday Night" komt er nu aan.

De nieuwe EP van TUYS (Lux) is als het ware een trip naar het rijk van de psyche-pop. Ze vermengen er elementen uit muziek en theater/beeld om zo een meer diepgaande 'digitale ervaring' te creëren. De nieuwe single "Saturday Night" blijft helemaal trouw aan die lijn.

Winter & spring tour coming up: binnenkort kondigt de band nieuwe livedata aan (onder embargo - inclusief Kavka - Eurosonic)

Sinds de release van de eerste 'episode/clip' "Papaya", werd de serie ongeveer 100.000 keer bekeken op YouTube. De nieuwe video "Saturday Night" is tevens het laatste hoofdstuk en sluitstuk uit een reeks van 5 die samen de EP uitmaken. De personages die we tot nu toe in de muziekvideo's hebben ontmoet, staan op het punt elkaar te ontmoeten voor de grande finale, in een videoclip die op 25 september verschijnt. Check de vorige video's voor "Papaya", "More Than An Account", "Ketchup On My Own Knees (Hungry For More)" en "Jungle" hier!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over