Al meer dan 200.000€ naar goede doelen en verenigingen!

Trooper, een organisatie waar ook entertainmentbedrijf Studio 100 sinds eind vorig jaar de schouders onder zette, heeft als uitgangspunt geld inzamelen voor je favoriete vereniging of goede doel door online te shoppen. En dit zonder dat het je € 1 extra kost.

De start van het nieuwe schooljaar is in vele gevallen ook het moment waarop verenigingen opnieuw vol energie aan een nieuw seizoen beginnen. Jeugdbewegingen, sportclubs, scholen, toneelverenigingen, en ga zo maar door, allemaal organisaties die jaar op jaar op de steun van heel wat enthousiaste vrijwilligers kunnen rekenen. Maar ook vaak moeite hebben om aan de nodige centen te geraken om hun werking te ondersteunen.

En daarin maakt Trooper echt wel een verschil voor heel wat verenigingen en goede doelen. Want via Trooper ging er intussen al meer dan 200.000€ aan extra middelen rechtstreeks naar Vlaamse verenigingen & goede doelen. En dat is nog maar een begin, want Trooper blijft groeien.

Sinds de lancering in november 2017 zijn er immers al bijna 2.500 verenigingen & goede doelen bij Trooper aangesloten, en ook meer dan 200 online shops. Bekende winkels waaronder Coolblue, Collect&Go, Booking.com, Decathlon, Collishop, JBC, Torfs, Connections, Hema, AS Adventure en vele anderen beslisten intussen al om het verenigingsleven een duwtje in de rug te geven via een samenwerking met Trooper.

Ook topchef Roger van Damme steunde Trooper de afgelopen maanden. Hij was het gezicht van de allereerste Trooperwedstrijd, waarbij de aangesloten verenigingen een pannenkoekenslag konden winnen met de beste patissier van de wereld. Een groot succes! Benieuwd wie binnenkort mag smullen van Roger’s heerlijke pannenkoeken? Hierover volgt binnen enkele weken meer nieuws!

Wie meer info wil over Trooper of een vereniging of goede doel wil aansluiten kan terecht op www.trooper.be.

Hoe werkt Trooper?

  1. Je gaat naar de pagina van de gekozen verenging of goede doel op trooper.be(https://www.trooper.be/zoek-vereniging)
  2. Je kiest een webshop en klikt op de banner.
  3. Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
  4. De shop betaalt een percentje of bedrag aan de gekozen vereniging of goede doel. Hoeveel dat percentje gemiddeld bedraagt staat aangegeven bij elke shop.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over