Anna Kendrick en Justin Timberlake keren terug in een all-star vervolg op de 2016 geanimeerde musicale hit van Dreamworks: Trolls Wereldtour. In een avontuur dat hen veel verder brengt dan wat ze al eerder wisten, ontdekken Poppy (Kendrick) en Branch (Timberlake) dat ze maar één van de zes verschillende Troll-stammen zijn, verspreid over zes verschillende landen en toegewijd aan zes soorten muziek: Funk, Country, Techno, Classical, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt om veel groter en veel luider te worden.

Een lid van de hard-rock royalty, Queen Barb (Rachel Bloom), bijgestaan door haar vader King Thrash (Ozzy Osbourne), wil alle andere soorten muziek vernietigen om de rock te laten regeren. Met het lot van de wereld op het spel, zijn Poppy en Branch, samen met hun vrienden - Biggie (James Corden), Chenille (Caroline Hjelt), Satin (Aino Jawo), Cooper (Ron Funches) en Guy Diamond (Kunal Nayyar) - op pad gegaan om alle andere landen te bezoeken om de trollen te verenigen in harmonie tegen Barb.

De leden van de cast uit de verschillende muziekstammen is een van de grootste en meest geprezen muzikale talentengroepen die ooit voor een animatiefilm zijn bijeengekomen. Uit het land van Funk komen Mary J. Blige, George Clinton en Anderson Paak, Kelly Clarkson als Delta Dawn vertegenwoordigt Country, vergezeld van Sam Rockwell als Hickory en Flula Borg als Dickory. J Balvin brengt Reggaeton, terwijl Ester Dean zich bij de Pop-stam voegt. Anthony Ramos brengt het ritme van Techno en Jamie Dornan neemt de gladde jazz over. De wereldberoemde dirigent en violist Gustavo Dudamel treedt op als Trollzart en Charlyne Yi in Pennywhistle in klassiek gebied. Kenan Thompson rapt als een pasgeboren hip-hop Trol genaamd Tiny Diamond.

  • Regisseur: Walt Dohrn
  • Producer: Gina Shay
  • Originele stemmencast: Anna Kendrick, Justin Timberlake, J. Balvin, Rachel Bloom, Flula Borg, Kelly Clarkson, James Corden, Ester Dean, Jamie Dornan, Gustavo Dudamel, Ron Funches, Caroline Hjelt, Aino Jawo, Kunal Nayyar, Ozzy Osbourne, Anderson .Paak, Anthony Ramos, Sam Rockwell, Betsy Sodaro, Karan Soni, Kenan Thompson, Charlyne Yi, George Clinton en Mary J. Blige
  • Vlaamse stemmencast (met o.a.): Laura Tesoro en Jonas Vermeulen

Release datum: 25 maart 2020

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: