Jouw excuus om lawaai te maken in een seizoen vol workshops

Muziek (maken) is voor iedereen. Daarom organiseren we Absolute Beginners, een reeks workshops voor iedereen die in een veilige omgeving wil proeven van muziek, of je nu je eerste stappen in producen wil zetten, interesse hebt in muziekjournalistiek of al keilang droomt van je eigen girlband.

Van 14 oktober t.e.m. 2 december palmt Absolute Beginners elke woensdag tussen 14u en 18u Trix in. Vaak vinden er op dat moment tot drie workshops tegelijk plaats in het gebouw. Het ideale moment om gelijkgezinde creatieve zielen te ontmoeten dus!

In de herfstvakantie kan je de vijfdaagse bootcamp Female* Producer Camp van Champion Sound volgen. Heb je een vraag over één van de workshops? Stuur ons een DM via Facebook of Instagram!

Workshops overzicht

Je kiest zelf welke workshop(s) je volgt. Zo kan je perfect één workshop meepikken, of bijvoorbeeld enkele producerworkshops combineren met een journalistieke. Elke workshop kost €20, de bootcamp kost €50.

Voor de workshops in de reeks Absolute Beginners is er geen enkele voorkennis nodig. De workshops zijn gericht aan jongeren vanaf 15 jaar en gaan door in kleine groepjes van 9 à 15 personen.

Inschrijven kan meteen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over